Lai apmeklētu šo lapu, jums jābut pilngadīgam / pilngadīgai. Vai esat sasniedzis / sasniegusi 18 gadu vecumu?

Ēdienu receptes

Krēmzupa no čedera siera un alus

Turpinām piedāvāt ēdienu receptes, kurās pievienots alus. Šoreiz savu recepti piedāvā restorāna “Palete” šefpavārs un kulināru kluba “Food Anatomy” pārstāvis Jevgenijs Ponomarjovs. Zupa ar alu, tas izklausās tiešām interesanti. Sastāvdaļas 9..

Lasīt tālāk »
Cūkas pavēdere ar topinambūru un ķirbi alus mērcē

Man ir ļoti liels prieks, ka savās zināšanās par alu un ēdienu ir piekritis padalīties arī viens no zināmākajiem Latvijas pavāriem Māris Jansons. Šoreiz viņš piedāvās recepti kā pagatavot cūkas pavēderi ar topinambūru un ķirbi alus mērcē. Domāju, ir vērts pa..

Lasīt tālāk »
Vīnzinis par alu un ēdienu

Šoreiz mana bloga viesu statusā iejuties resotrāna “Vincents” vīnzinis Raimonds Tomsons. Raimons, kurš ir viens no labākajiem sava aroda speciālistiem Eiropā, dalīsies savās pārdomās un pieredzē par alus un ēdienu saderību. To noteikti ir vērts izlasīt.   Ra..

Lasīt tālāk »
Jaunlopgaļas un tumšā alus sautējums

Patiess prieks, ka viens no Latvijas populārākajiem šefpavāriem Kaspars Jansons ir nolēmis padalīties ar jaunlopgaļas un tumšā alus sautējuma recepti. Domāju, ikviens to var samērā vienkārši pagatavot mājās. Vajag tikai gribēšanu. :)       ..

Lasīt tālāk »
Atdzimst alus un ēdienu kults

Valdis Čunka   Arvien biežāk aldaru un alus nozares pārstāvju vidū norit sarunas par alus un ēdienu saderību. Patiesībā alus un ēdienu kultūrai ir ļoti senas tradīcijas, tikai Latvijā tās ilgu laiku ir bijušas aizmirstas. Jāpiekrīt dažu ekspertu izteikumiem, ka ir pārstei..

Lasīt tālāk »